Különleges játékot hirdetett a 200. születésnapjára készülő Miskolci Nemzeti Színház

Megosztás

A színház jubileumi 200. születésnapjára készülve, különleges játékkal kedveskedik a közönségnek. Az akcióról Facebook oldalukon számoltak be.

“Miskolc főutcáján, a Villanyrendőr-Szent István tér szakasza között, a Déryné utcában, a Berze parkban, és a színház területe körül, hamarosan elrejtünk néhány, általunk megjelölt, MNSZ pecséttel ellátott kupont, amelyek tartalmát a színházunk elmúlt 200 évéből válogattunk össze. Legyen szó akár színművészek, balettművészek, művészeti vezetők, rendezők portréjáról, nevéről, ikonikus előadások címéről, vagy egy-egy darab emblematikus jeleneteinek felidézéséről 1823-tól napjainkig.”- írták bejegyzésükben.

A sikeres megtalálók természetesen jutalomban is részesülnek.

“Aki ezek közül egyet megtalál és elhozza nekünk a Szent István térre, vendégünk a jubileumi 200 szelet torta egyikére, amit a felavatást követően közösen fogyasztunk majd el színházunk bicentenáriumi eseményén, 2023. augusztus 24-én a 20:00 órától megrendezésre kerülő „Születésnapi Pezsgő Party-n”.”

Fontos megjegyezni, hogy személyenként kizárólag egy kupon váltható be. A kuponok beváltására 2023. augusztus 24-én 20:30-tól a Szent István Téren lesz lehetőség. A játékosokat jelmezes hostessek segítik majd.

A bejegyzés végén a színház köszönetét fejezte ki a támogatóknak:

“Akik nélkül ez nem jöhetett volna létre, a támogató bisztrónk és cukrászdáink, akik szintén izgatottan készültek az eseményre, s akik mindenkire gondoltak.
Nagyon köszönjük nekik felajánlásaikat: Desszertem Teddy Cukrászdája Süt a Nap Vegán Bisztró Kisgergely Cukrászda The Sweets Bar Falánk Fanny Miskolc Éden Cukrászda

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek